En sommerhilsen fra sekretariatet

Sommeren står for døren hos os og hos jer, og vi er allerede kommet halvvejs gennem 2019. Og det har på mange måder været et spændende halvår.

Vi har i Selveje Danmark afholdt såvel vores årlige generalforsamling og Årsdag på Munkebjerg. I år var vi mere end 170 tilmeldte, hvilket er flere end vi nogensinde har været før. Det er med til at give alle en følelse af at vi står sammen i arbejdet for de selvejende organisationer, både udad til når det handler om regler og rammevilkår, men også indad til som det opleves når medlemmer på kryds og tværs sammen opdager nye fælles indsatsområder.

Det er også i dette halvår, at vi sammen med 13 medlemmer og Dansk Erhverv, for første gang havde et helt telt og arrangementer i tre dage på Folkemødet i Allinge. Det var dejligt at opleve, og allerede efter sommerferien går starter vi op på dialogen om Folkemødet 2020.

Politisk har den første halvdel af 2019 også været interessant. Der har været afholdt valg til folketinget og vi står nu med en ny regering, en regering, der i sit politiske afsæt, på en række vigtige områder har sat fokus på velfærdsområdet. Det vil vi sammen med de nye ministre Astrid Krag, Pernille Rosenkrantz-Theil, Magnus Heunicke og Peter Hummelgaard arbejde videre med. Ikke blot i 2019, men i hele den kommende valgperiode.

Men nu er det så sommer, og sommerferien står for døren. Jeg vil derfor nu ønske jer alle en rigtig dejlig ferie. I Selveje Danmark holder vi også ferie. Det gør vi i uge 30 og 31 og nyhedsbrevet vil følgeligt udkomme igen onsdag den 14. august.

De største sommerhilsner

Jon Krog