Selveje Danmarks ledernetværk

Netværket henvender sig til ledere i Selveje Danmarks medlemsorganisationer.

Ambitionen er at netværket bliver en stærk og nytænkende platform for faglig udvikling og sparring på tværs i de selvejende organisationer. Et netværk, der med tiden vil række ud over de to årlige møder og forhåbentlig skabe nye rum for samarbejde og synergi mellem Selveje Danmarks medlemsorganisationer.

Netværket mødes formelt to gange årligt, én gang i Jylland og én gang på Sjælland. Hvis behov og ønsker ændrer sig, så gør netværket det også, og det er et stort håb, at alle vil bidrage aktivt til at gøre netværket meningsfyldt og givende for alle medlemmer.

Hvert møde vil indeholde et oplæg fra ekstern oplægsholder, der sætter tonen til temaet for netværksmødet. Det kan være temaer som innovation, social kapital, partnerskaber, dokumentation og evaluering, tværfaglighed, internt samarbejde samt meget andet. Temaer, som medlemmerne i netværket selvfølgelig er med til at definere.

Det er gratis for medlemmer at deltage i netværket.

Næste netværksmøde foregår den 23. april og handler om teamledelse.
Her skal vi møde og høre Anders Trillingsgaard, forsker, partner og bestyrelsesformand i UKON. Anders er en af de mest toneangivende kræfter i udviklingen af ledelsesteam. Med teamledelse som tema vil han også facilitere workshop efter oplægget. Arrangementet foregår hos Danske Diakonhjem, Vejle.

Gitte Landors, chefkonsulent i Selveje Danmark er tovholder på netværket.
Kontakt Gitte for oplysninger om kommende arrangement, tilmelding eller yderligere spørgsmål m.m. gla@selveje.dk  eller på 91335850.

 

Der er lukket for kommentarer.