Velkommen til tre nye medlemmer

Det er med stor fornøjelse, at Selveje Danmark kan byde velkommen til tre nye medlemmer. Det drejer sig om en døgninstitution, et botilbud og et dagtilbud for mennesker med psykiske problemer.

De tre nye medlemmer er:

Knagegården ved Odense, et bo- og beskæftigelsestilbud til voksne udviklingshæmmede. Tilbuddet har 14 pladser efter § 107 og § 108 i Serviceloven. Dertil kommer otte pladser i dagbeskæftigelse efter § 104, som er et aktivitets- og samværstilbud. Beboerne kommer primært fra Fyn og Vejle.
Læs mere om Knagegården -klik her.

Døgninstitutionen Birkelund, beliggende i udkanten af Odense på vej mod Kerteminde. Børnehjemmet Birkelund blev stiftet i 1920 og rummer i dag 32 pladser efter § 66 i Serviceloven og fire § 107-pladser. Døgninstitutionen henvender sig til børn og unge i alderen 0 – 23 år og er en del af KFUM’s Sociale arbejde.
Læs mere om Birkelund – klik her.

Fountain House København et dagtilbud for mennesker med psykiske problemer. Stedet tilbyder en hverdag med frivilligt arbejde, struktur og fællesskab. Desuden er der mulighed for støtte og studievejledning til psykisk sårbare studerende. Tilbuddet er gratis og åbent for alle med eller uden psykiatrisk diagnose.
Læs mere om Fountain House – klik her.

Hjertelig velkommen! Vi glæder os til samarbejdet.

Der er lukket for kommentarer.