Sidste udkald for deltagelse på bestyrelsesuddannelse

Det er sidste chance for at deltage på Selveje Danmarks bestyrelsesuddannelse med de nuværende undervisere og muligvis også til den nuværende pris.

Torben Ballegaard stopper som underviser
Det har desværre ikke været muligt at overtale Torben Ballegaard til at fortsætte som underviser efter 2018. Sekretariatet arbejder på at finde en fuldgod erstatning, men der er endnu ikke sat navn på vedkommende. Deltagerne på uddannelsen har været rigtig glade for Torbens undervisning og ikke mindst hans mange illustrative slides. Det giver også en vis synergi at have forfatteren til kursets grundbog, Når bestyrelsen skaber værdi, som underviser.
Ønsker du at få glæde af Torbens undervisning, inden han takker af, har du sidste chance i Vejle nu til efteråret.

Varme anbefalinger
Flere deltagere på uddannelsen har efter følgende varmt anbefalet uddannelsen til. Her er det Anne Mulberg Dahl, centerchef i OK-Fonden:

– I efteråret 2017 deltog jeg i Selveje Danmarks bestyrelsesuddannelse. Uddannelsen gav mig den forståelsesramme jeg havde brug for for at være en del af en bestyrelse, og gav mig perspektiver på, hvordan jeg som leder fremadrettet kan bidrage til en dynamisk bestyrelse, der kan levere ind i fremtidens forventninger, udtaler Anne og fortsætter:

– Undervisningen var godt tilrettelagt med rigtig gode oplægsholdere, og samspillet mellem deltagerne fra de forskellige selvejende organisationer var bidragende til en anden nysgerrighed på hinanden samt mange gode debatter. Kan kun anbefale andre, at tage uddannelsen og særligt eksamen, som giver en samlet forståelse og omsætning af det lærte ind i en praksisnær kontekst.

For at læse andre anbefalinger af uddannelsen – klik her.

Henvender sig til ledere og bestyrelsesmedlemmer også hos ikke-medlemmer
Uddannelsen henvender sig til ledere, mellemledere og bestyrelsesmedlemmer i selvejende organisationer. Der kræves ikke medlemskab af Selveje Danmark for deltagelse på uddannelsen.

Ledige pladser til efteråret
Der er ledige pladser på efterårets hold i Vejle, så har uddannelsen interesse, skal du henvende dig snarest muligt til Kåre Skarsholm, politisk konsulent i Selveje Danmark, på ksk@selveje.dk, da pladserne bliver besat efter først til mølle-princippet.

Der undervises på følgende datoer i efteråret 2018:
Torsdag den 30. august
Torsdag den 27. september
Torsdag den 25. oktober
Torsdag den 29. november

Undervisningen bliver afholdt på Vestre Engvej 51 C, 7100 Vejle i tidsrummet kl. 15-20 og varetages af:

Steen Hildebrandt: Professor og Ph.D ved Aarhus Universitet samt adjungeret professor, CBS. Forfatter til flere bøger om ledelse og bestyrelsesarbejde.
Steen underviser i tentativ strategi i selvejende organisationer.

Torben Ballegaard: Adjungeret professor ved Handelshøjskolen i Aarhus, tidligere koncernchef for Bang og Olufsen og bestyrelsesmedlem i LEGO, nu fuldtidsbeskæftiget med bestyrelsesarbejde. Torben underviser i bestyrelsens sammensætning, arbejdsopgaver og udvikling.

Jon Krog: Branchedirektør i Selveje Danmark, jurist og MPA.
Jon underviser i selvejende organisationers særkende, identitet og selvforståelse. Han er desuden gennemgående underviser på alle dagene.

Du kan læse mere om bestyrelsesuddannelsen – klik her.

Har du spørgsmål eller kommentarer i forbindelse med uddannelsen, er du altid velkommen til at henvende dig til Kåre Skarsholm på ksk@selveje.dk eller 41870804.

Der er lukket for kommentarer.