Velfærdens Årsdag 2018

Velfærdens årsdag 2018: Forandringer for det gode liv

Sæt kryds i kalenderen tirsdag den 25. september 2018, hvor Dansk Erhverv inviterer til Velfærdens Årsdag 2018.

Mød blandt andre fhv. statsminister Poul Nyrup Rasmussen (S), MF og Ældreordfører, Astrid Krag (S), MF og Sundheds- og Ældreordfører, Jane Heitmann (V) og mange andre. Titlen på årsdagen er ’Forandringer for det gode liv’, og fokus vil være på fremtidens velfærdspolitiske indsatser.

Dialog med Poul Nyrup Rasmussen om fremtidens sociale indsatser
Årsdagen indledes med et interview med Poul Nyrup Rasmussen om fremtidens sociale indsatser. Derefter følger en dialog mellem bl.a. Poul Nyrup, Christina Grøntved, (direktør i Incita), Ninna Thomsen (direktør i Mødrehjælpen) og Stine Johansen, kommunaldirektør i Helsingør Kommune, om hvem der skal træde til, når samfundet ændrer sig, og behovet for nye sociale indsatser opstår.

Debat om sociale investeringer

Derefter byder årsdagen på debat om sociale investeringer under overskriften: Hvis svaret er sociale investeringer – hvad er så spørgsmålet?
Niels Ploug, afdelingsdirektør, Danmarks Statistik kickstarter debatten med oplæg, hvor han forsøger at besvare spørgsmålet, hvorefter der er paneldebat.

Hvordan ser fremtidens ældrepleje ud?
Dagen afsluttes med et oplæg og en drøftelse om fremtidens ældrepleje. Vi ved, at antallet af ældre over 80 år fordobles de næste ti år, men hvad ved vi mere om fremtiden? Hvordan forbereder kommunerne sig, og hvordan styrker vi en konkurrence på kvalitet i ældreplejen?
Mandag Morgens kompetente velfærdsredaktør, Jens Reiermann, holder et oplæg om samme emne, hvorefter der er drøftelser med:

  • Paul Erik Weidemann, direktør, OK-fonden
  • Jens Højgaard, souschef, Ældre Sagen
  • Jane Heitman, sundheds- og ældreordfører, MF (V)
  • Astrid Krag, ældreordfører, MF (S)
  • Kirsten Jensen, borgmester, Hillerød Kommune

Til årsdagen vil der være rig mulighed for netværk, og der vil blive serveret frokost undervejs.

Bemærk, at programmet opdateres løbende.
Årsdagen afholdes i Dansk Erhverv, Børsen
Slotholmsgade, 1217 København K.

Læs mere og tilmeld dig årsdagen ved at klikke her.