Sommerhilsen fra sekretariatet

Kære alle sammen

Så er sommeren ved at lægge sig over landet, skolerne har sendt ungerne hjem og I oplever jo også at kollegaer rejser afsted. Om end ikke så langt som de måske plejer. Det har været en mærkelig forsommer, med corona-krise, aflysninger og restriktioner. Personligt oplever jeg det sådan, at sommeren næsten kommer lidt bag på mig, fordi mange af de ting der traditionelt sker og som markerer sommerens komme, fra vores årsdag, over Folkemødet, Sankt Hans og Roskilde, alle sammen har været aflyst. Men uanset om den kommer bag på os eller ej, ja så er den her. Derfor vil jeg også på hele Selveje Danmarks vegne ønske jer alle en dejlig sommer.

Selveje Danmarks åbningstider over sommeren

Som I ved er corona-krisen jo ikke forbi, selvom der langsomt åbnes for aktiviteter, besøg og visse rejser. Derfor kan der også være behov for at få lidt råd og vejledning. Vi holder Selveje Danmark åbent hele sommeren.

  • Kåre er på ferie i ugerne 27, 28 og 29.
  • Gitte er på ferie i ugerne 29, 30, og 31.
  • Louise og Jon i ugerne 30, 31, og 32.

I vil med andre ord altid kunne få fat på en af os – men I er altså også velkomne til bare at nyde sommeren.

Når vi så kommer tilbage, så bliver det hurtigt september, og den 1. september afholder vi i år vores ordinære generalforsamling. Det sker fra kl. 17.00 – 18.30, så sæt et kryds i kalenderen, og tilmeld jer når i modtager invitationen.

Og med det vil jeg bare ønske jer alle en dejlig sommer.

Mange hilsner

Jon Thorlacius Krog
Branchedirektør, MPA