Selveje Danmark takker for en vellykket årsdag

Selveje Danmarks årsdag 2021 løb af stablen fra den 7. – 8. september på det naturskønne Munkebjerg Hotel i Vejle. Omkring 220 medlemmer deltog i det to dage lange program, der bød på oplæg, generalforsamling og underholdning.

Onsdagens program  
Dagen startede med et oplæg ved Svend Brinkmann, der med udgangspunkt i sin bog ”Hvad er et menneske?” diskuterede, hvorvidt nutidens samfund og arbejdsliv overhovedet giver plads til at være menneske.

Derefter overtog viceadministrerende direktør i Dansk Erhverv, Laurits Rønn dagsordenen ved at give sit besyv med og give et indblik i, hvad han finder ekstra vigtigt og motiverende, når det handler om ledelse og lederskab.

Herefter fortalte Dorte Bukdal om gode veje til at lykkes som social entreprenør, herunder med kommuner og virksomheder som en vej til at lykkes.

Generalforsamling
Onsdagen bød også på Selveje Danmarks generalforsamling. Mette Feifer, markedsdirektør i Dansk Erhverv, havde rollen som dirigent. På generalforsamlingen blev der vedtaget en vedtægtsændring om, at bestyrelsen udvides fra 7 til 9 medlemmer.

Følgende kandidater opnåede valg for en toårig periode:

  • Ida Balling, KFUM, FOBU og Huset Venture
  • Christina Grøntved, Incita
  • Lisbeth Jessen, Danner
  • Morten Skov Mogensen, Danske Diakonhjem
  • Malene Størup, Mariehjemmene

Følgende kandidater opnåede valg for en etårig periode:

  • Søren Skødt, Godhavn
  • Kenneth Flex, Novavi

Emil Tang ønskede at udtræde af bestyrelsen før tid og Bo Kristiansen ønskede ikke genvalg. Der skal lyde et stort og varmt tak for det gode samarbejde. Sekretariatet ønsker dem begge det bedste på deres videre færd. 

Dagen blev afrundet med festmiddag og musikalsk underholdning ved Jimmy Jørgensen.

Torsdagens program
Torsdagens program startede med et oplæg af Pia Søltoft, der satte gang i refleksioner om, hvordan man med udgangspunkt i Søren Kierkegaards tanker kan lære sig selv bedre at kende – både som leder og som menneske. Til sidst gjorde Karsten Storgaard Bjerre os klogere på, hvilke muligheder og begrænsninger, der er i den nye social investeringsdagsorden.

Selveje Danmark takker alle for en vellykket årsdag og glæder sig til det fortsatte gode samarbejde!

Nedenfor ses en række stemningsbilleder fra årsdagen 2021: