Selveje Danmark og medlemmerne på Folkemøde

For første gang havde Selveje Danmark i år sit eget telt på Folkemødet. Vi havde det ikke alene, men i et fantastisk samarbejde med 13 medlemmer og Dansk Erhverv. Et samarbejde der i tre dage skabte rammen for en lang række debatter, der på forskellig vis satte fokus på velfærd, selvejet og hele den ramme indenfor hvilken, vi alle skal løfte vores arbejde.

Det er min oplevelse, at vi havde en rigtig god stemning omkring teltet, der stort set var fyldt op til hver eneste debat. Det samme var åbningsreceptionen og det aftenarrangement vi afholdt med under overskriften ”Velfærds-chilli”.

Vi vil nu sammen med de deltagende medlemmer gennemføre en grundig evaluering af både optakt og afvikling. Med udgangspunkt i den evaluering vil vi kunne arbejde på at Selveje Danmarks telt på Folkemødet 2020 bliver mindst lige så godt. Så alle jer, der måtte sidde og tænkte at det kunne være spændende at være med – hold øje med den invitation I vil modtage efter sommerferien, når vi så småt påbegynder planlægningen.

De bedste sommerhilsner

Jon Thorlacius Krog, branchedirektør i Selveje Danmark