Ny podcast: Søde alderdom (Historien om Højbo)

Hvad har svæveflyvning, kaffepunch og hestepasning med ældrepleje at gøre? Ganske meget viser det sig i den seneste podcast fra Selveje Danmark.

Vi er nemlig taget på besøg på Friplejehjemmet Højbo, hvor der højere til loftet og større frihed end de fleste steder. Her flyver de ældre svævefly en gang om året, den lokale børnehave kommer tit og tæt på besøg, og så træner beboerne bentøjet – ikke ved at lave gymnastik – men ved at passe plejehjemmets vietnamesiske hængebugsvin.

Kom med på et inspirerende besøg på et plejehjem, hvor beboerne får lov til at fortsætte det gode liv helt til slut.

Podcasten illustrerer på bedste vis, hvad det er selvejende organisationer kan i forhold til at skabe lokalt engagement, inddragelse af civilsamfundet og skræddersyede velfærdstilbud.

Turen byder bl.a. på besøg i Herreværelset, hvor kvindelige gæster skal danse på bordene, og hvor kaffe og snaps blandes i rigelige mængder til 50-øren falder. Det er ren sommerlyd i dine øre og lige til at tage med på ferien.

Hør podcasten – klik her.

Bemærk at hvis du vil høre podcasten via en android-telefon eller -tablet, skal du anvende appen Castbox.

Den første podcast i Selveje Danmarks podcast-serie om Signe og hendes liv som bipolar er allerede tilgængelig via ovenstående link.