Har du lyst til at arbejde for selvejende organisationer på velfærdsområdet?

Selveje Danmark vokser og det samme gør behovet for en ny kollega.

Selveje Danmark er en selvstændig brancheorganisation for de selvejende non-profit organisationer på velfærdsområdet. Som brancheforening arbejder Selveje Danmark både med politisk interessevaretagelse og med en lang række medlemsrettede tilbud.

Jobbet
Vi søger en kollega, som har lyst til at trække i arbejdstøjet for 260 fantastiske organisationer, der hver dag gør en forskel for mennesker med brug for en kvalitets- og værdibåret velfærdsindsats. Som konsulent i Selveje Danmark skal du have lyst til en afvekslende hverdag, hvor din faglighed bliver sat i spil, udviklet og værdsat.

Hvad tilbyder vi?
Vi tilbyder dig et job i en nytænkende og stadig ung brancheforening, hvis mission er at skabe de bedste rammer og vilkår for vores medlemmer. Du vil få resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top, og du kan forvente en arbejdsplads med godt humør og højt til loftet.

Fysisk er vi placeret på Børsen og er en del af Dansk Erhverv. Du vil derfor som kollega i Selveje Danmark, både være en del af en mindre organisation med et tæt samarbejde internt og en del af en af Danmarks største erhvervsorganisationer.

Ansøgningsfristen er den 8. januar 2020.

Læs hele stillingsopslaget – klik her

Vi glæder os til at høre fra dig.