Mød fremtiden og Steffen Brandt på Selveje Danmarks årsdag

Selveje Danmark inviterer vanen tro til årsdag på Munkebjerg Hotel i Vejle den 24.-25. maj. På årsdagen vil vi beskæftige os intenst med fremtiden og de forandringer, som Velfærdsdanmark undergår.

Velkommen til fremtiden
Vi taler i dag om rehabilitering, om udbud og konkurrenceudsættelse, om samskabelse, potentialet i frivillighed med mere. Vi ser, hvordan økonomi presser kommuner og de rettigheder, som den enkelte borger har. Samtidig stiger kravet til ledelse og til organisationernes evne til at tilpasse sig en verden i bevægelse.

Hvordan stiller det os som selvejende organisationer? Hvilke krav stiller det til os, hvis vi stadig skal kunne arbejde i overensstemmelse med vores formål, udvikle vores organisationer og skabe rammerne for engagement og arbejdsglæde? Det er nogle af de spørgsmål, som vi vil søge svar på, når vi mødes den 24. og 25. maj til Selveje Danmarks årsdag på Munkebjerg Hotel i Vejle.

Hjælp fra fremtidsforskningen
På førstedagen ser vi på vores omverden. Vi prøver at finde svar på hvilke tendenser i fremtiden, der særligt vil påvirke os, hvordan det vil ske, og hvordan vi som organisationer hver for sig og sammen kan tilpasse os og imødegå de mange udfordringer. Heldigvis er vi ikke alene i den proces. Vi har nemlig allieret os med en repræsentant fra fremtidsforskningen, som vil guide os gennem forløbet. Desuden vil formand for Frivilligrådet, Mads Roke, lægge vejen forbi og fortælle om forandringens vinde i den frivillige verden.

Spændende oplægsholdere med nye vinkler
På andendagen ser vi på os selv. Vi ser på, hvordan vi kan være med til at skabe engagement og arbejdsglæde i de selvejende organisationer, og vi ser på, hvor det kan gå galt.
Vi får i den forbindelse besøg af:

• – Christian Ørsted, der er ledelsesrådgiver og forfatter til bestseller-bogen Livsfarlig ledelse
• – Søren Filbert, direktør i Krifa og manden bag Krifas koncept om God arbejdslyst

Middag og musik med Steffen Brandt fra TV2
Sidst men ikke mindst så vil vi over begge dage skabe rum og mulighed for dialog, inspiration og bare god stemning på kryds og tværs mellem jer.
Derfor har vi også i år planlagt en god middag den 24. maj og inviteret Steffen Brandt, som I nok kender fra TV2, til at slutte dagen af med musik.

Praktisk
Tilmelding
Kontakt Kåre Skarsholm på ksk@selveje.dk eller på 33 74 65 91 for tilmelding eller spørgsmål.
Sidste tilmeldingsfrist er den 18. maj.

Målgruppe
Årsdagen henvender sig udelukkende til bestyrelsesmedlemmer, ledere og medarbejdere i Selveje Danmarks medlemsorganisationer

Sted
Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle

For at se programmet for årsdagen – klik her.

Der er lukket for kommentarer.